søndag den 16. maj 2010

Tellerups novellekonkurrence



Jeg har netop opdaget, at Tellerup har annonceret vinderne af forlagets horrorkonkurrence. Ud over mit eget bidrag er der fundet plads til 12 andre noveller, hvis titler og forfattere kan ses her: http://tellerup.dk/?Info=Novellekonkurrence
Jeg kan ikke vente med at holde antologien, se omslaget, fontene, layoutet, mærke papirtykkelsen og læse alle de andre noveller. Hvornår den kommer ud, ved jeg ikke. Min egen novelle har været igennem manuspleje, og det har de andre vist også, men hvor længe der går med at lave den sidste korrektur, sats og tryk, har jeg ingen anelse om. Forhåbentlig ikke alt for længe.

fredag den 7. maj 2010

En stolt mand



Mine kære kone, Anne Mette, som også skriver, sendte i februar et romanmanuskript til Gyldendal. Da manuskriptet er det første, hun nogensidne har sendt ind, var succeskriteriet en udtalelse. For et par dage siden kom svaret.

Desværre var det et afslag, men det flotteste afslag jeg til dato har læst. To redaktører udtalte sig meget positivt og opfordrede hende til at foretage nogle justeringer og overvejelser, og så ville de gerne se manuskriptet igen.

Joh, et afslag kan man godt være stolt af, og det viser, at der ikke er langt til målet.