søndag den 8. februar 2015

Sprækker godt modtaget


Min seneste udgivelse, novellesamlingen Sprækker, har fået en rigtig god modtagelse. Anmeldelser er tikket regelmæssigt ind, og de har alle været yderst positive. Et lille udpluk:

Og så kan jeg ikke have andet end respekt for en mand, der skriver, så det løber mig koldt ned ad ryggen. Sprækker anbefales på det varmeste! (Planet Pulp).

9 horror-noveller, der kan få de små hår til at rejse sig og læseren til at tjekke, om alle døre er låst og vinduerne lukket. De fleste horror fans vil synes om disse noveller (Bibliotekernes Lektørudtalelse).

Sprækker sender læseren ud hvor man bliver regulært bange og ubehagelig til mode. Det er historier der dykker helt ind i det enkelte menneske, viser hende som en man kan relatere til og vise sympati for, og når vi først holder af hende, begynder de at blive skævt, dagligdag situationer viser sig fra deres mørkeste sider. Frygten fra monsteret i mørket, lydene i et tomt hus en sen aften (Bogblogger).

... novellesamlingen Sprækker hører helt klart til en af perlerne i dansk gyserlitteratur. Man gyser og væmmes, men der ligger altid et ekstra lag indenunder gyset. Et lag med menneskelighed og genkendelse, der gør dem ekstra nærværende og virkelige (Eibes Bogblog).

Desuden optræder Sprækker på shortlisten - sammen med fire andre værker - til Året Dansk Horrorudgivelse 2014, som Dansk Horror Selskab kårer hvert år.